С очевидно несиметрично лице потресе мрежата самопровъзгласилата се за кралица Антония Петрова... от Перник (колкото и "кралски" да ви звучи това). Знаем, че претенциозната едновремешна миска, която след конкурса Мис България народът "любезно" наричаше Мис Крокодил, живее и диша само с целта да се фука.

Ден през ден Тоца бълва снимки в мрежата и обяснява на "простолюдието" какъв перфектен мъж, в какво перфектно семейство с перфектни деца и перфектна къща има... Абе, както се казва - слушай и пълней!

Само че "нейно пернишко височество" този път пропусна да си подбере правилно пикчърите или поне правилно да ги фотошопира. Та се пусна на няколко места в сторито си с... очеизваждащо крива физиономия. Един поглед към брадичката й е достатъчен, за да видите, че тя има свой характер и някак своеволно "върви настрани".

Това веднага фиксираха и потребители в нета, които й скочиха: "Нали си съвършена, я се погледни! Дерматологът ли те изкриви така, или си попрекалила с подмладяването?!", злобничко подмятат в нета.

Докато други възпитано обясниха, че коментарите към Тоца изобщо нямаше да са такива и тя дори би минавала за симпатична дама, ако не беше отвратителният й и противен нрав.