Какво е направила с лицето си Натали Трифонова и дали изобщо е правила нещо реално, или е просто фотошоп, поза, светлина... Това се чудят потребители в нета, някои от които побързаха да й скочат и да я обвинят, че се е окепазила.

Причината е последното фото на Натали, на което тя е доста по-различна във физиономията си от тази, с която сме свикнали. Веднага се появиха слухове, че Трифонова се е подложила на няколко интервенции в клиники за разкрасяване, както и че си е променила скулите, челюстта и устните.

Потребители погнаха Натали Трифонова: Ужас! Какво си направила с лицето си?! (синоптичката е друга - СНИМКИ)

Най-честото сравнение в момента е, че се е докарала на чалгарка и в частност на Емилия, с която я изкарват двойничка. "Не, че нещо, но си личи, че си се барала. Само че вместо ефект, това си е направо дефект. Виж се бе, момиче - все едно Емилия от близкото минало гледам", коментира потребителка в нета.

Други са убедени, че някаква сериозна интервенция не е имало, а фотото е просто различно осветено, филтрирано и разбира се - фотошопирано (то коя ли се пуска натурална в нета в наши дни).

Освен това Натали Трифонова се изфука с диамантени обеци и колие като заяви, че диамантите наистина са най-верните приятели на жените (не го е измислила сама, естествено, Мерилин Монро го изчурулика преди десетилетия).