Йордан Георгиев - така се казва новият любим на Мика Стоичкова, по когото тя явно е хлътнала над ушите. След раздялата си с бащата на своята щерка Миа - Айкут Рамадан, Мика не беше показвала никой мъж. Сега обаче не само го направи, но и не може да се спре да бълва снимки в нета на килограм.

Потребители към Мика Стоичкова: Това синът ти ли е, или малкото братче?! (НОВИ СНИМКИ с младото й гадже)

Разбира се, в това нямаше да има нищо лошо, а и Мика е свободна млада жена... ако не беше проблемът с възрастта на гаджето й. Данчо е не само много по-млад от дъщерята на Христо Стоичков, но и изглежда направо бебе. Буквално!

От снимките с Мика ни гледа едно момченце, което е на видима възраст 10-ти клас (някой ден ще е благодарен за тази си младоликост), а потребителите в нета не се сдържаха и скочиха масово. Много от тях директно питат щерката на Камата дали това до нея е синът й, или по-малкото й братче.

Потребители към Мика Стоичкова: Това синът ти ли е, или малкото братче?! (НОВИ СНИМКИ с младото й гадже) - Снимка 2

"Микаелке, какво е това до теб, бе?! Милото, толкова невинно изглежда, сладурче! Ама ти това момченце сега отглеждаш ли го, партньор ли ти се пише, щото не става ясно и повече бие на първото... Толкова ли се свършиха нормалните зрели мъже, които да ти паснат, бе?! Та се загледа по детските градини", коментират зевзеци в мрежата.

Разбира се, тези приказки вероятно най-много дразнят самия Йордан Георгиев, но и Мика надали остава безразлична. Най-вече от страх да не би подобни майтапи да повлияят зле на връзката й.