Лора Георгиева е от най-неприятните „кифли“, с които един мъж може да се сблъска. Това стана ясно от разкрития за нея на неин бивш любовник, с когото даже е имала любовна връзка.

Синоптичката била пълен провал в най-важното направление за една връзка – секса. Мъжът, пожелал анонимност, твърди, че Лора е абсолютно дърво в леглото. Лягала и чакала мъжът да я обладае, без да прави нищо.

И все пак това може да се подмине в една връзка, ако жената е с благ характер, готова на всичко за любовта на мъжа. Нищо общо обаче с Лора, която била изключително проклета. Постоянно му правела забележки за всичко, критикувала го и не била доволна от нищо. Мрънкала за най-малкото, което може да вгорчи живота на всеки мъж до нея.

На всичкото отгоре синоптичката била пълен егоист. Не правела компромиси за нищо. По празници винаги били с нейните роднини, а неговите постоянно игнорирала.

Бившият й призовава всички мъже да не се подлъгват по миловидното изражение на Лора Георгиева и да не започват връзка с нея. Това би било истинско самоубийство, смята той.

Лора била много злобна и не би оставила един мъж без отмъщение, ако я напусне. Нейната отмъстителност е причината той да пожелае анонимност.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com