Когато си негова, не му пука, но има ли те друг, той откача - типично мъжка реакция, която потвърди и Зоран Петровски. Бившият на актрисата Силвия Петкова, който я заряза малко след излизането си като победител от Сървайвър и не криеше забежките си с други мацки, днес е оклюмал.

Той си глътнал буквално граматиката при вестта, че майката на детето му не страда по него, а си живее живота, при това с нова любов. Силвия буквално грее и това беше потвърдено от нейни приятели, както и от последните снимки, които тя пусна в нета.

Потънаха му гемиите: Неверният Зоран Петровски бесен на новото гадже на Силвия Петкова! (тя сияе - СНИМКИ)

Хубава, с нова прическа и слънчева усмивка - все неща, които красят една дама повече от всички бижута. А тези неща се постигат главно, когато те удари химията на нова тръпка.

"Ще седи тя да го чака... Браво, Силве! Така се прави. Да си скубе косата сега Зоранчо и да видим с коя кифла ще остане и дали ще му бъде толкова хубаво, колкото с теб?! Много сте сладки с новичкия. Живейте на макс и да не ви дреме от нищо", пожелават й авери.

А Петровски реално бил в шок, разкриха източници. Той не искал да повярва, че Силвия го е сменила и забравила. Смятал, че това е игра и блъф от нейна страна, но след като "аферата" й не приключила за няколко дни, започнал да си дава сметка, че греши.

"Той очакваше, че тя ще стои, ще го чака и ще му бъде, едва ли не, пристан. Да пристигне обратно като се находи... Е да, ама друг път", смеят се запознати.