Последната съпруга на легендарният главен редактор на в. „Труд“ Тошо Тошев, който напусна този свят на 88-годишна възраст през септември – журналистката Цвета Маркова, е родила дете от нов мъж.

 

Цвета е станала майка преди няколко месеца на бебето Стефи, чийто баща е 43-годишният футболен треньор Владислав Вутов – по-млад от нея с 6 години.

 

Припомняме, че през миналата година Тошев разкри, че последната му съпруга го е зарязала по време на пандемията и не скри огорчението си от поредния провален брак. Тогава той сподели, че тя просто си е тръгнала като добави, че преди това й е купил апартамент.

 

Журналистът се залюбил със значително по-младата от него Цвета в редакцията на издавания от него за около 3 години в. „Преса“, където тя била спортен репортер. След куп перипетии двойката сключиха брак и се разделиха в края на 2021 г. Възрастовата разлика от над 30 години изобщо не притесняваше Тошев, дори напротив – той бе много горд с красавицата.

 

Последната жена на Тошо Тошев роди от друг

 

Уви обаче и този му брак, както и предишните 4, не издържа на изпитанието на времето. Очевидно малко след това Цвета е срещнала новата си любов – треньорът Владислав Вутов, от когото е родила дете наскоро. Според някои, Цвета се е познавала с него преди това покрай репортерската си професия. Макар и сломен от раздялата им, Тошев се помири с Цвета, която пък не спираше да плаче на погребението му. Тя обаче не общуваше особено активно със синовете му.

 

Последната жена на Тошо Тошев роди от друг - Снимка 2

 

Буквално дни преди смъртта си, Тошев сподели в интервю, че много съжалява, че е останал сам, макар да се определяше като „семеен тип човек“. Към днешна дата Цвета Маркова е далеч от журналистиката – има собствено студио за йога за деца, в което е инструктор, както и малко квартално магазинче. Щастлива е с новата си любов и гледа напред.

 

Последната жена на Тошо Тошев роди от друг - Снимка 3

Така и не става ясно дали планират брак с Владислав Вутов. Преди да се омъжи за Тошев, Цвета има един провален брак зад гърба си с митничар, от когото има две деца. С него се развежда, за да пристане на Тошев, с когото се разделят след 8 години заедно.

Източник: Уикенд