Лили Иванова няма обяснение за това, което й се случи

Естрадната прима трябваше да извива глас на Роженските поляни, на традиционния събор. Голямото събитие ще се случи на 13-ти юли, но изненадващо Кубратската дива бе премахната от събитието.

Причините за това не се уточняват. Самата Лили Иванова съобщи за промяната в социалната мрежа, като недоумява защо й „посегнаха“?!

Организаторите на събитието обаче се оправдаха, че могат да правят промени, макар и в последния момент.Въпреки че певицата е премахната от участието си на Роженския събор, за нея сезонът продължава.

Нейните фенове ще могат да се радват повече на своята любимка чрез турнетата, които певицата прави традиционно през летния сезон.

Датата на включване в Роженския събор на Лили Иванова не бе избрана случайно. Тогава се предвижда да се извиси най-големия пилон на България. Но предстоящото събитие отново раздели българите. Една част от тях са против насред планината да се издига подобна метална конструкция. Други виждат в тази инициатива патриотична жилка. Не се знае какво е мнението на Лили Иванова, а мнозина от почитателите й се питат дали то не е причина за отстраняването й от програмата.

А участието в Роженския събор на голямата певица щеше да е  начин отново да се докосне до любимата си публика.