Мария Игнатова и Димитър Рачков са заедно от години и наистина се обичат, но едновременно с това са твърде различни!

Мария Игнатова и Димитър Рачков - това безспорно е една от най-обичаните двойки в националния ефир, а почитателите им са многобройни. Двамата са уникални зевзеци и наистина са си паснали, но въпреки това са и твърде различни.

Именно едно от тези непреодолими различия нарани и обиди Димитър Рачков, при това навръх празника Свети Валентин. Това разкриха близки до водещия на "Господари на ефира", когото Мария Игнатова буквално посякла.

[caption id="attachment_335446" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова обидила Рачков като отхвърлила романтичното му предложение и го пратила по горите[/caption]

Ден, преди празника на влюбените, Димитър Рачков предложил на Мария Игнатова да се усамотят само двамата в някоя затънтена планинска хижа и там да отпразнуват празника с цветя, шампанско и розови листенца. Идията му обаче не само не се понравила на блондинката, но я накарала да избухне в откровен, но и малко невъзпитан кикот.

"На практика Мария се е присмяла на Митко, което го обиди силно. Човекът й говори за свещи, романтика и любов, а тя му се хили в лицето и заявява, че това са глупости. Е, на негово място как би се почувствал всеки един нормален човек?! Някои жени мило и драго дават за подобно отношение, но Мария си е чепат характер", разказват близки приятели на Димитър Рачков, който за да не се скара с чаровницата, си грабнал "бохчите" и отишъл на лов.

Така двамата прекарали уикенда разделени, но видимо Мария Игнатова нямала нищо против, тъй като тя наистина не уважавала празници като 8-ми март, Свети Валентин и прочие, определяща ги като лиготии и нагласени истории.

"Не ми харесва, какво да правя. Всеки мъж грабнал по един карамфил на 8-ми март и маа крачоли по улиците. А през останалото време какво, изобщо не забелязва, че има жена до себи си", обяснявала философията си Мария Игнатова. Макар че мъжът до нея далеч не е такъв тип, какъвто тя описва.

Димитър Рачков обаче прадължава да гледа в очите своята половинка, макар че заради схващанията й трябвало да прекара празниците сред глигани, вместо в топлото легло, насред цветя и рози.