Пореден обрат се случва в семейството на Сузанита

Татуирата певица отново е в обтегнати отношения с бащата на сина си. Двамата с копиехвъргача Марк Славов пак се изтриха от социалните мрежи и не се следват. Сузи Мурад буквално  е изчегъртала половинката си и не иска да чува за него.

Връзката на двамата е взривоопасна. Те се разделят, пак се събират и отново са скарани. Не се знае дали драмата в личния им живот няма да ги раздели окончателно.

Но след поредната кавга нова светлина блесна в живота на обърканата Сузанита. На купонът на сина й, който навърши годинка, се появил баща й Орхан Мурад. Двамата са „заровили томахавката“ и баладачният изпълнител за първи път прегърна внука си.

Пореден обрат: Орхан Мурад гушна внучето, Сузанита изчегърта Марк

Скандалната певица сама пусна видео в мрежата, на което се вижда как Орхан Мурад държи сина на щерка си-малкия Матиас.

„Много исках да разбере баща ми в какъв човек съм се превърнала. Молила съм се да дойде момента той да се гордее с мен.Да го прегърна и да продължим напред.

Просто така, напук.Защото от голямо и сплотено семейство по-хубаво няма“, написа развълнуваната Сузанита под поста си.

Сузи се разграничи от татко си, след като той поиска развод от майка й Шенай. Тя го заля с куп обиди и го обвини, че не се е грижил за тях, а непрекъснато й изневерявал с различни жени.

Орхан Мурад също не й остана длъжен  и изкара „кирливите им ризи“ на показ. Но това време разделно вече е в миналото, радват се феновете им.

Източник: Телеграф