Защо все така се случва на това момиче, което не иска нищо друго, освен истинска любов?! Това се питат последователите на Елена Сергова, след като тя обяви, че се е разделила с половинката си. И то не просто половинка, а годеник, за когото е била на крачка да се омъжи.

Помним, че Елена от "Ергенът" 2 остана до самия финал, влюбена в Евгени Генчев и прие много тежко избора му. Пианистът предпочете Валерия Георгиева пред нея, с което разби сърцето й.

И тъкмо щастието на Елена се усмихна след формата, откривайки любовта в очите на новия си приятел, ето че пак удари греда. Припомняме, че въпросният беше сравняван с Антонио Бандерас, макар че изобщо не е такъв красавец, но Сергова си го обичаше. Премести се да живее с него в Брюксел и сега сподели, че са готвили сватба.

Нещо повече - булчинската рокля била избрана. "Видях я и я познах. Казах си, че това е моята рокля. Е, после се оказа, че не е била тя...", написа в своя си стил Елена в нета и призна, че си търси нова квартира, в която да живее сама.

Тя не разкри подробности за причината за раздялата, но близки до нея разкриха, че приятелят й се е "изплашил" и че е решил, че не е готов да й бъде верен до живот. Сиреч - живее му се на човекът и се оглежда за разнообразие... В такъв случай по-добре за нея и дано открие подходящия.

Източник: Crimesbg.com