Валери Божинов полудя от любов. Този път обаче бързаме да уточним, че не става дума за Божинката (който си е заклет любовчия), а за сина му Валерко. Даа, времето си лети и Валерко отдавна вече не е онова малко момченце, на което всички се радваха. Той е дръпнал много и дори е по-висок от родителката си Алисия.

Валерко вече е на 16 и му се случи неизбежното - влюби се. Гаджето му е топ хубавица и се казва Ивет Кочова, като също като него обича спорта, а има и клипчета в Тик Ток, както и профил в Инстаграм - то коя ли ученичка днес няма?!

Порасналият Валерко заби яко гадже, Алисия е на тръни: Само да си и надул корема! (СНИМКИ)

Самият Валерко пусна снимка, от която се вижда, че не само той прави подаръци на гаджето, но и тя на него - явно е от богато семейство. Чифт лъскави тузарски маратонки вече са на краката на младия футболист, но както самият той казва, важен е жестът от "другата половина от мен", както я нарича.

Колкото до реакцията на Алисия, певицата била раздвоена. Тя отлично съзнава, че момчето е голямо и е нормално да си има приятелка, но била на тръни и само му повтаряла да не я забремени.

"Само да си й надул корема, ще те убия!", наставлявала го певицата и му повтаряла, че приоритет сега са му училището и спорта.