Крисия призна, че Слави Трифонов и шоуто много й липсват!„Липсва ми Слави!

Липсват ми моментите и хората от екипа, с които имам прекрасни изживявания. Но реалността е такава, че аз съм ученичка и животът ми стана по-различен от преди”. Това споделя Крисия Тодорова, която от малка е любима звезда на България. [caption id="attachment_420755" align="alignright" width="169"]Крисия Чаровницата Крисия си спомня с обич за Слави и екипа му[/caption] Младата певица е откровена, че никак не й е лесно да живее сама и да се справя с всички отговорности, след като напусна родния Разград, но се учи и се бори с живота.

„Имаше момент, когато популярността беше на път да ми позамае главата, но всеки известен човек е минал през това. По-важното е, че бързо влязох в релси. И ако се върна назад, не бих променила нищо”, категорична е тийнейджърката.

Крисия споделя, още, че е запазила най-добрите си приятели, а тези, които й завиждали не са част от живота й. Въпреки това гледа философски на нещата, защото знае, че в живота така се случва–едни хора си отиват, но срещаш нови. „В София живея сама и семейството ми рядко ме посещава. Но това не е проблем. Аз знам какво искам и съм готова да го постигна”, споделя малката певица. Изпълнителката в момента си търси танцова школа, в която да се запише, за да учи и танци, като успоредно с това напредва и в уроците по музика. Признава, че й липсват не само близките, но и някои учители и особено учителката й по солфеж Свилена Дечева. Но все пак е открила добър приятел в лицето на новата си учителка–г-жа Маринкова, от която също е във възторг. „Харесва ми да съм самостоятелна. Колкото и да ми е трудно да съм сама се опитвам да се справя, защото знам, че колкото по-бързо свикна с това, ще ми е по-лесно и занапред”, мъдро разсъждава тийнейджърката, пише вестник "България днес". Колкото до материала, който изучава в седми клас, Криси признава, че би заменила учебниците с електронни, а освен това й се иска той да бъде поднесен по забавен и интересен начин. „Трябва да е интересно поднесено, а не да се чудя как да си го обясня сама”, споделя певицата. В началото майка й се тревожела за нея и искала да се премести в София, за да е по-близо до детето си, но в крайна сметка решила да й гласува доверие. ”Връзката ми с майка ми е много силна, затова не ме е страх от нищо. Родителите ми така ме учиха - да гледам оптимистично на живота. В крайна сметка все някога ще се наложи да почна да живея сама”, зряло споделя Крисия. Източник: hotarena.net