Емилия се взе много насериозно

Фолкаджийката се развихри и се нахвърли на младите си колежки. Емилия ги нападна грозно, че са нахъсани да постигнат всичко сега и на момента. Не се стараят да вървят бавно към славата, а се надпреварват да взимат всичко, което трябва и не трябва от живота.

 „Младите не се интересуват от нищо, случило се преди време. Колко време сме били ние на сцената и как сме постигнали успеха си“, скочи срещу тях половинката на Жорж Башур.

Пайнерката се изтъкна, че постигнала успеха си единствено с постоянство, търпение и много работа.

„Според мен единствено постоянството гарантира успеха ти.На тези уроци са ме учили моите учители  в музиката. Постигнала съм всичко с труда си, смея да твърдя.Всеки един от нас си има своите слабости и страхове, имам ги и аз, не правя изключение. Но в трудните моменти винаги съм разчитала на своите близки, на съпруга, децата си и моите родители. За тях се опитвам да съм по-смела и да постигам нещата в живота си с труд“, изфука се изпълнителката.

Само че в мрежата не й останаха длъжни.

 „Както и на парите на богатите си мъже. Хайде, недей да се хвалиш, че всичко постигаш само с труда си. И с поддръжката на Коко Динев, сега и на новия ти мъж Жорж Башур. Що не се ожени за някой бедняк, че тогава ще те видим колко смела, работна и упорита си“, накастриха я в нета.