Преди дни 60-годишната Анита Мейзер се изфука в мрежата с новата си любов - почти 20 години по-младият от нея Тони Агостини, който е шампион по бойни изкуства. Вярно си е - мачото е точно от типа латино, който жените обожават - силен, чаровен, готин, мускулест... Само не е ясно как Анита го е омаяла, но... те си знаят.

Е, у нас обаче връзката между двамата събуди доста коментари като най-дръзките и дори откровено подигравателни от тях бяха на екранното дуо Иван и Андрей. Иван Христов и Андрей Арнаудов решиха да вдигнат рейтинга на новото си интернет предаване с пиперливи шегички на гърба на Мейзер и на новия й.

"Анита Мейзер имала ново гадже, но това не сте вие?! Да знаете, че това е най-хубавото нещо, което може да ви се случи, защото имате по-голяма гаранция да се събудите жив утре сутринта", започна Иван Христов и буквално взриви аудиторията.

Разбира се, подмятанията са свързани с присъдата за убийство на Мейзер, която по време на любовни игри задуши по невнимание тогавашния си партньор Николай Димов.

"Дано новият й завалия да носи тиранти и да маха коланите, че нищо не се знае. Да не се окаже заклещен с тях някъде", не спират Иван и Андрей.

Източник: Crimesbg.com