Преди дни Райна се изфука с  фотоси от романтичната  си екскурзия в Словения. Чаровната певица обаче този път намекна, че не е сама. А в компанията на мистериозен мъж. На един от кадрите македонката е снимала пръстите на тайнствения мъж, който е с нея на отрупаната със сладки изкушения маса. Двамата пийват кафе, но певицата не показва лицето на вероятния си нов любим.

Попиляха Райна, че замяза на перничанката Тоца (Бълва „щастливи” снимки на кило само за да й завиждат)

Попиляха Райна, че замяза на перничанката Тоца (Бълва „щастливи” снимки на кило само за да й завиждат) - Снимка 2

Певицата, която не може да се похвали с голямо щастие в личен план и вече минава в отбора на старите моми все още няма щастливо семейство, нито пък деца. Явно семейния й статус много й тежи,   феновете се надяват наистина да открие голямата си любов и правилния мъж за себе си.

Попиляха Райна, че замяза на перничанката Тоца (Бълва „щастливи” снимки на кило само за да й завиждат) - Снимка 3

Въпреки, че Райна впечатлява със сексапилен вид на 41 години и откровено е красавица, много от почитателите коментират новия й любовник, на когото не издава нито лицето, нито името. Фенове пишат, че явно мъжът е мургав и е трудолюбив бачкатор, защото пръстите му са захабени.А не някой глезен богаташ.

Но един фен на Райна написа:”Изтърка се Райнето с тези пози.  Ходи по екскурзии по света само да се снима натруфена и нагримосана, за да поства снимки, а всички да й завиждат. Вманиачила се е като Тоца Пернишка да бълва „щастливи фотоси!”