Трима мъже от племето  на „Гладиаторите” пожелаха  спасителни жилетки защото не могат да плуват. Бившият капитан на племето Гатьо, мускулягата Николай и Даниел без да се срамуват навлякоха спасителните пособия за да атакуват понтона.

Тази срамна случка предизвика всеобщ смях сред зрители и другите участници, но и сред останалите гладиатори. Срамно е това, че Гатьо критикува младежите в племето, че не са истински мъже. А момчетата са отлични във водата, успяват и в другите  битки.

Попиляха Гатьо от „Игри на волята”, че се прави на мъжкар, а плува със спасителна жилетка (Подиграват му се, че е селски тарикат)

Невъздържаното и грубо поведение на Гатьо изкара нервите на публиката. Които  се възмущават от това, че се мъчи да превърне Игрите във войнишка казарма и коментират: „Тоя Гатьо голям фукльо, от къде го изкопахте!”, „Гатьо олицетворява селски тарикат!”, „Гатьо неглижира всички, които го превъзхождат, голям комплекар и егоцентрична личност!”

Попиляха Гатьо от „Игри на волята”, че се прави на мъжкар, а плува със спасителна жилетка (Подиграват му се, че е селски тарикат) - Снимка 2

Попиляха Гатьо от „Игри на волята”, че се прави на мъжкар, а плува със спасителна жилетка (Подиграват му се, че е селски тарикат) - Снимка 3

Когато скочи във водата  бодигарда бе под охраната на всички плувци, като се видя, че му е трудно и несръчно пляска с ръце. Но макар, че плувците с жилетки забавиха племето си накрая все пак се окичиха с победата, въпреки, че станах за резил и пред публиката и пред останалите участници в „Игри на волята”.

 

Източник: България днес