Пластмасовата бръмчалка Джулиана Гани развива все по-голяма мания относно визията си и не спира да залъгва последователите си, че е едва ли не богиня. Последно тя тържествено обяви, че по време на бременността си е качила едва пет килца.

Знаем, че Ганито ще ражда всеки момент, затова приказките й могат да минат по-скоро за плод на болна фантазия, но не и за реалност. Няма жена, която да е раждала и да се хване на подобни глупости. Нещо повече - очевидци моментално скочиха и попиляха Ганито, както подобава.

Попиляха Джулиана Гани: Виждали сме те на живо, кого лъжеш?! (ето я шокиращата истина + СНИМКИ)

"Ти наистина си много тъпо парче, ма! Бебе ли ще раждаш, или пеперуди ще ти излизат от корема?! Кого си мислиш, че заблуждаваш и толкова ли не ти стига пипето, за да се сетиш, че някои хора сме те виждали на живо и то често. А реалността, мила моя, няма да ти хареса", коментират потребители в нета.

Попиляха Джулиана Гани: Виждали сме те на живо, кого лъжеш?! (ето я шокиращата истина + СНИМКИ) - Снимка 2

Те споделят, че Джулиана, като типична жена в очакване на второ бебе, е видимо и доста наедряла в ханша, бедрата, но и в ръцете. И сме склонни да им вярваме, защото още преди месеци се появиха тези папарашки снимки на половинката на Теодор Гецов, на които тя е явно наддала на килограми.

Тогава Гани бе хваната на улицата, след шопинг, а промяната във визията й бе очевидна. И това е абсолютно в реда на нещата за всяка адекватна бъдеща родилка, но явно не и за Джулката, която показва все по-промит мозък.