Продуцентът Андрей Арнаудов получи купища похвали (заедно с партньора си Иван Христов, разбира се) за филма за Гунди, но и беше тотално попилян от потребителите - в личен аспект.

Става дума за него и жена му Емануела Толева и това, че визуалните контрасти помежду им бият на очи, ама яко. Най-силен е контрастът в ръстовете им и точно той стана повод за редица подигравки с опосума, както го наричаха преди.

Да, през годините Андрей е пускал не една снимка с Емануела, но всички кадри са режисирани така, че ръстовата им разлика да не бие на очи. По време на премиерата на филма за Гунди обаче, когато трябваше да застанат един до друг за снимки, това шокира.

Сами виждаме, че Емануела е буквално като майка и на сина си, и на Андрей - с повече от глава над него, тя направо стърчи. Толева е с манекенски ръст от малко над 180 санта, а Андрей смънкваше, че е 170 см., но гарантирано е с поне пет санта надолу.

Някои са категорични, че ръстовата им разлика отива към 30 сантиметра, когато Емануела е на токчета и затова попитаха Арнаудов дали се качва на столче, когато "такова" жена си. Знаем обаче, че той винаги си е падал по високи жени като Надя Иванова и Бориса Тютюнджиева са сред тях.

Източник: Crimesbg.com