Райна е за завиждане

Певицата все още не е станала майка, но определено знае как се живее. Македонското девойче не се спира и обича да обикаля света. За разлика от своите колежки, които сменят гаджета и се чудят с какви дрешки и возила да се похвалят, Райна обича да пътешества.

Поп фолк дивата на всеки свой рожден ден се награждава с такава дестинация по света, където е слабо посещавана от плеймейтки и други силиконки. Но определено буни интереса на хора, които наистина искат да научат нещо ново от пътешествията си.

След като се раздели с Коцето, преди много години, Райна мина и през скандална раздяла с ММА боецът Валери Тюлеков.

Сега вече има ново гадже, ветеринарния лекар Вергил. Певицата се похвали с мускулестия мачо в социалките, като заяви, че освен животните, двамата ги събирало и общата страст- пътуването.

Според клюките „Пилето на поп фолка“ натискало новия си за деца, защото вече заформила 41 лазарника и биологичния й часовник тиктакал.

Това обаче не се оказа истина, защото Райна не спира да тренира и да пътува.

Тя отново ще отпраши за подарък на рождения си ден на някое екзотично и малко познато местенце. Не се знае дали новия й ще е с нея и дали още са заедно, но певицата категорично ще пътува. А колежките й от бранша съскат и се чудят откъде тя вади пачки, за да митарства по света.