"Апокалипсис сега" - имаше такъв филм навремето, но май заглавието е напът да се превърне в реалност, защото... така нареченото Барби - Андреа от Бургас ще нахлуе с трясък и гръм в "Ергенът".

Не е ясно на какви хапчета и терапии ще трябва да бъде завалията ерген, но да - Барби иска да се бори за вниманието и сърцето му. Това обяви самата Андреа и с гордост потвърди, че ще влиза във формата.

Е, настоящият сладур Евгени Генчев може рязко да си отдъхне и да почерпи, защото Андреа няма да е в неговия формат, а в следващия. Но тя лично разкри, че много го е харесала, следи шоуто и се готви ударно за участие.

"Евгени е много по-готин, много по-възпитан и културен от предишния Виктор Стоянов. Иска ми се и моят ерген да бъде такъв. Вярно е, че ще имаме много работа, защото знам, че снимките са почти денонощно, но си струва да опитам. А и така хората ще имат възможността да опознаят и мен, да осъзнаят, че съм повече от това, за което ме смятат", казва Андреа.

Потребителите обаче са в ужас и си плюят в пазвата като горещо препоръчват на продуцентите на формата да минат психотест, ако им е минала дори мисълта да пуснат бургазлийката в шоуто.