"Помощ, озаптете я! Спрете тази женица! Това чудо - Антония Петрова ли е, Тоца ли е, изпляска здраво, не можем да я траем", тези и далеч по-цветисти коментари за съпругата на Ивайло Батинков се вихрят в мрежите, а причината е до болка позната.

Помощ, озаптете я! Антония Петрова рязко откачи, изпляска... (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Става дума за манията на бившата ни миска да бълва снимки на себе си и височайшото си семейство в нета, но не на килограм, а с тонове. Особено сега, преди празниците, положението е страшно.

Помощ, озаптете я! Антония Петрова рязко откачи, изпляска... (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Тоца пусна поредица празнични фотоси вчера, но не накуп - о, не! Снимките бяха качвани една по една и над всяка от тях имаше един и същи текст (типично за нея, а и откъде ще се сети да измисля различни неща). На хората им писна, разбираемо, но тъкмо им олекна, че денят свърши и хоп - днес Тоцето ги подхвана отново.

Помощ, озаптете я! Антония Петрова рязко откачи, изпляска... (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ) - Снимка 3

Същите снимки, същия текст, същите високопарни излияния... Край няма, бе! Потребителите видимо истерясаха и за енти път я напътиха към разговор със специалист, който да й "реши проблемите".

"Ама това не е адекватно, бе! Комплекси ли са, нарцисизъм ли е, егоцентризъм ли е... все тая. Важното е, че би трябвало да подлежи на лечение, щом е описано в дебелите книги", гневят се в нета.