Благой Георгиев няма ни срам, ни чувство за реалност дори. След като стана нарицателно за женкар и мъж, който само сее семето си наляво и надясно, сменяйки жените като носни кърпички, той все още има наглостта да говори за любов.

И не, не е шега. Джизъса се изцепи днес директно в ефир, пред Гала, че отново е влюбен. Ама влюбен да видите, направо не можел въздух да си поеме от мерак и нежност...

Помощ, неадекватен е! Благой Георгиев в ефир: Влюбен съм до полуда, не мога да дишам без нея! (ето коя е тя - СНИМКИ)

"Няма да крия, адски съм влюбен, усещам, че ми е трудно да дишам без нея. Тя е съвършена, красива, но и много умна, много сериозна и работлива. Не е като повечето жени, с които съм излизал. Не знам какво ще правя, но ще ми е трудно да я убедя, че този път е истинско", ошашави зрителите Благой Георгиев.

Помощ, неадекватен е! Благой Георгиев в ефир: Влюбен съм до полуда, не мога да дишам без нея! (ето коя е тя - СНИМКИ) - Снимка 2

И открито призна, че говори за дъщерята на своя добър приятел Ванко 1 - Ивана Главчева. Запознали се в стоматологичната клиника на рапъра, където мацката работи заедно с баща си, а на Джизъса не му трябвало много време, за да хлътне до ушите по нея.

За негово огромно съжаление обаче, за момента чувствата му не били споделени. Ами да, ако Ивана наистина е умна, надали ще се върже на приказките на "Белия зъб" за любов и вярност.