Фенове са в потрес от случващото се с Галена

Тяхната любима изпълнителка си отива. Това алармират последователите й в мрежата. Половинката на Галин Вафлата вече не е това, което беше доскоро.

Помощ! Галена си отива, помогнете й(Ужасяващо фото)

Галена толкова се е стопила, че прилича на ходещ скелет. Краката й са тънки като солети и не са за гледане. Изобщо пайнерката толкова се е стопила, че тежи под критичните четиридесет килограма. Въпреки че е майка на двама сина, родената в Смядово изпълнителка не прилича на себе си.

„Какъв е този нейния мъж, не гледа ли на какво прилича?Иска да се разболее от страшната болест анорексия ли? Едва тогава ли ще вземе отношение, ама да не дава Бог, може да се окаже късно!“, не спират да се кахърят в нета нейните последователи.

 Според мнението на нейни близки фолкаджийката се конкурира със Светлана Гущерова, която също е плашещо слаба. Публична тайна е, че Галена отслабва с инжекции за хора, болни от захарна болест. Но по всичко си личи, че вече е прекалила с отслабването.

 Но най-тревожното е, че певицата няма никакво намерение да спира с това. По думите й тя не спирала да се тръшка, че не е достатъчно слаба.

 „Трябва да отслабна най-малко с още два килограма. За да изглеждам добре на снимки и на екран“, не спирала да повтаря поп фолк дивата пред своите аверки.

 Източник: Лупа.бг