Помните ли певицата, заради която от шоуто на Николаос Цитиридис заявиха на Прея, че е дебела и трябва да напусне, за да дойде другата на мястото й. Да, другата бе Жаклин Таракчи, която спечели "Гласът на България". Безспорно хубаво, талантливо и младо момиче, но много зрители така и не я харесаха, заради случилото се с чаровната Прея.

Е, оказа се, че Жаклин не си губи времето и то не само на професионалния, но и на любовния фронт. Тя е едва на 18 като тази пролет бе абитуриентка, а вече има добре платена работа в телевизията, известност, а сега и готино гадже с обещаващо бъдеще.

Помните ли Жаклин Таракчи, която взе мястото на Прея при Цитиридис: Ето на кого е гадже сега! (не си губи времето - СНИМКИ)

Таракчи се оказа приятелка на баскетболиста от "Левски" - Сава Костадинов, по когото не една девойка въздиша. Мачото е готин, чаровник и амбициозен да постига успехи в живота - нещо, към което е насочена и Жаклин.

Двамата са заедно на море и сестрата на Таракчи бе тази, която пусна снимката им. Може би, за да покаже на останалите гърли, че Сава е зает и принадлежи на Жакито.

Освен гаджета, Жаклин и Сава са съученици от една гимназия и явно са се знаели отдавна. Любовта им обаче е сравнително отскоро, а близките им пожелават да продължи дълго и да пребъде във времето. Не може да се отрече, че си отиват.