Тя беше една от най-забавните, харесвани и колоритни участници в "Хелс Китчън", макар и изобщо да не можеше да се похвали с мозък. Може би пък тъкмо затова стоеше толкова естествено - глупавичка, но добродушна и простодушна...

Врачанката Цвети от "Хелс Китчън" се беше поизгубила от медийното пространство, но ето, че напомни за себе си. При това как... Цветито реши да се изтипоса в кревата и да се снима - не, не без дрехи, но като акцентира явно и конкретно на бюста си.

Помните ли врачанката Цвети от "Хелс Китчън": Вижте как си показа БОМБИТЕ в леглото! (побъркаха я - СНИМКИ)

Виждаме я как се е изпъчила (изцомбила - според някои потребители) и се опитва да гледа "влажно и провокативно". Е, откъм поглед чак толкова не й се получава, но пък бомбите си ги бива. Помним, че преди време тя си умираше да снима дупето си, явно сега е сменила и решила да разнообрази.

Помните ли врачанката Цвети от "Хелс Китчън": Вижте как си показа БОМБИТЕ в леглото! (побъркаха я - СНИМКИ) - Снимка 2

Естествено, никой няма против да се порадва на прелестите на Цвети, която може да е глупавичка, но пък е хубавичка. "Едно ти взела природата, друго ти дала - симпатяга е момичето, сладурана голяма. А и беше много човечна искрена в предаването, затова и самият шеф Ангелов я хареса", коментират потребители в нета.

Към днешна дата Цвети няма гадже, защото се е отдала на работата си в италиански ресторант.

Източник: Crimesbg.com