Помните ли Венета Костова, позната ни най-вече като шашавата Венета от "Ергенът"?! Цапнатата в устата мацка, която не спираше да надига чашките и успя да сащиса самият Виктор Стоянов още в началото на риалитито, е напът да задмине някогашните си конкурентки и... първа да се омъжи.

Да, това обяви самата Венета, която разкри, че стяга сватба с нов любим. Знаем, че преди формата тя е имала връзка с мъж, който обаче е починал от К19, за съжаление. Не е ясно каква е била възрастта на човека, нито каква е тази на бъдещият й съпруг, но със сигурност той ще е паралия.

Венито беше ясна и категорична пред камерите, че беден мъж няма и да погледне, а ще вземе само този, който може да я обгрижва и да я носи като кралица на ръце.

"Друг е въпросът дали тя има какво да му предложи на такъв мъж, а не просто да иска, да тропа с крак и да се държи като пияна лигла с мозък на медуза. Доста добре я опознахме в риалитито, а и извън него, особено при Цитиридис, когато се яви поркана като кирка. Вярно е, че има добро сърце и че е преживяла много беди в детството си, но е време да порасне", коментират потребители в нета.

Засега поне Венета Костова отказва да разкрие повече за избраника си, камо ли да пусне снимка с него, но твърди, че това е от суеверие. Пожелаваме им да се вземат наистина и да са щастливи!