Николай Първанов нашумя в общественото пространство преди 16 години, когато с Азис разиграха цирка, че са брачна двойка. Бързо стана ясно, че Ники, който държи да го наричат Китаеца, е хетеросексуален и е станал шут само за пари.

Към днешна дата Ники вече има развод зад гърба си и 13-годишен син. От известно време има любовница, която е влогърката Евелин Николова.

Китаеца се опитва да преподава уроци по фитнес и как се става мачо на външен вид, но той самият е направил тялото си с измама. Запознати разкриват, че преди време е пиел с шепи хранителни добавки, а плочките на корема си ги е направил с операция в турска клиника.

Ники се занимава в бодибилдинг отдавна, но и там не е нещо особено. Колегите му не го харесват и го описват като нахален човек без талант и с много амбиции. Голата амбиция обаче не стига за нищо, когато не е подплатена с някакви качества.

Китаеца изкара тежък брак с някогашната фолк певица Виолета. Двамата се разделяха многократно, а той се скъса да й изневерява, с което доказа, че и за съпруг не става.

Преди 9 години Николай взе участие в „Биг Брадър Ол Старс“, с което целеше да измие срама от участието си във „ВИП Брадър“ с Азис. Не се получи, хората още повече го намразиха, защото се показа като пиян арогантен простак. Накрая Ники излезе бесен от Къщата, защото истината за него беше лъснала в пълна степен.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com