Помните ли Петко Димитров и Яна Акимова, впоследствие станала госпожа Яна Димитрова?! Припомняме, че двамата се загаджиха в "Денсинг старс" преди години, когато Яна още беше гадже на Орлин Павлов. Заради Петко обаче тя заряза певеца, защото си изгуби главата от любов по бизнесмена.

Е, явно разбитото сърце на Орлин не е било напразно. Днес той е щастлив с жена си Диана и малката им дъщеричка, а Петко и Яна са още заедно с двете си момченца и първото дете на Петко от Мария Игнатова.

Помните ли Петко и Яна: Той си е същият, но тя се състари! (СНИМКИ от днес)

Че са се намерили Яна и половинката й, това вече е ясно. Снимка отпреди минути обаче, накара мнозина да зашушукат, че времето е простило на Петко, но не и на танцьорката...

Помните ли Петко и Яна: Той си е същият, но тя се състари! (СНИМКИ от днес) - Снимка 2

Знаем, че Янчето е по-млада от Димитров, но според потребители в мрежата към днешна дата двамата изглеждат набори. "Петко не е мръднал, но Яна се е състарила. Да, в тялото си е още топ и не се е променила, но в лицето е някак загрубяла", пишат потребители.

Те са категорични, че докато танцуваше и беше по-млада, Димитрова е изглеждала в пъти по-нежна и красива отколкото сега. Познавачи от женски пол обаче я съветват просто да вложи повечко хидратиращи продукти в ежедневната си рутина, както и да набляга на приема на чиста питейна вода.