Помните ли някогашната Мис България, която веднага след конкурса и короната получи прозвището Мис Нос - по обясними причини... Да, става дума за Тамара Георгиева, която бе така яко захапана от хората, че почти веднага след това легна да си реже носа.

Същата тази Тамара днес може да е с по-малък нос, но с огромно разочарование. Оказа се, че гаджето й и по-скоро годеникът й - Стивън Роуз, с когото бяха заедно дълги години, я е зарязал като мръсно коте и то заради чалгарка.

Помните ли Мис Нос - Тамара Георгиева: Ето коя чалгарка й отмъкна годеника! (тя е в шок - СНИМКИ)

Да, 27-годишният Стивън падна в лапите на съблазнителната певачка Джорджия, която е с около десетина години по-голяма от него, но това очевидно изобщо не му е проблем. Джорджия изглежда далеч по-обиграна и "разтропана" от Тамара и явно това си е казало думата.

Помните ли Мис Нос - Тамара Георгиева: Ето коя чалгарка й отмъкна годеника! (тя е в шок - СНИМКИ) - Снимка 2

Самата Георгиева е изтрила всичките си общи снимки със Стивън, а не е пускала и с майка му - Катя Роуз, с която доскоро беше повече от близка. За сметка на това Джорджия започна да мята фотоси с новото си гадже на килограм и да показва на всички колко са влюбени и щастливи.

Е, колко ще продължи и тази "идилия", е отделен въпрос.

Източник: Crimesbg.com