ЛиЛана нашумя ударно преди две десетилетия, но кариерата й на певица се оказа сравнително кратка. Тя бързо осъзна, че вместо да се трепи по участия, след които едва гледа от недоспиване, може да върти богаташи, които да изцежда финансово с години.

Дълго време Лиляна, както е певицата по паспорт, изпълняваше стриктно всички сексуални желания на скандалния олигарх Васил Божков. Черепа я третираше като долна уличница, но в замяна й осигуряваше лукс и стандарт на живот като на всяка метреса.

Времето, в което Лили беше популярна, отдавна е в небитието. Тя остана в историята не с посредствените си песни, а с креватните изпълнения под Васил Божков.

Днес ЛиЛана не води онзи луксозен живот като някога. Напротив, една от всички е и доказателство за това е фактът, че е била видяна да пазарува за вечеря заедно с новото си гадже в един от столичните хипермаркети. Двамата обикаляли и си избирали най-обикновени продукти за ядене и пиене.

Възлюбеният на блондинката е малко по-млад от нея, но вече е на възраст за деца. Затова поставил въпроса, тъй като Лили ще удари 40 г. идната пролет, но продължава да не желае да бъде майка. Певицата се чудела на повечето жени защо раждат, вместо да си обикалят по почивки спокойно, носейки скъпарски бижута.

Според някои слухове именно тази тема е била причината за раздялата й навремето с футболиста на „Левски” Мартин Станков. Той искал да стане баща, а тя упорствала да не зачева.

Впоследствие Станков я смени с мъж. Във „ВИП Брадър” през 2006 г. Лили разкри, че го е спипала с човек от същия пол в леглото, като е видяла да си правят орална любов.

Източник: Crimesbg.com