Помните ли зевзека Коко от "София Ден и Нощ"?! Всъщност, ако изобщо помните някого от сериала, то това ще е именно той, който беше "гвоздеят" му. Е, актьорът Крис Ненков, който влезе в ролята на Коки, се пробва и в други проекти, но засега поне далеч не толкова успешно.

Помните ли Коко от "София Ден и Нощ": Няма да повярвате с коя участничка от "Ергенът" си ляга! (виж още + СНИМКИ)

За сметка на това обаче явно му върви с жените (да му се неначудиш при все, че няма визията и мускулатурата на Митака, но явно има друго). Вчера гръмна бомбата, че Крис се е загаджил или по-скоро си ляга с една от участничките в "Ергенът".

Въпросната мацка е една от най-одумваните в предаването, защото докато беше вътре, не спря да се слага на Виктор Николаев по най-нелепия начин - като го засипва с комплименти и лигаво "мяукане". Да, става дума за певицата Ева Георгиева, която се показа с екранния Коко и скри шапката на всички.

Двамата дори са се снимали като двойка в нейна песен, но близки до Крис Ненков разкриха, че той вече на няколко пъти е отбелязал "победния гол" и, така да се каже, е "оправил" Евчето. Въпросната не се слави с особено въздържание към мъжете, а помним, че съвсем скоро се натискаше публично с момченце, което може да й е по-малко братче, но не и нормално гадже.

"С Крис надали ще се задържат дълго, но поне ще се позабавлява човекът. Така де, не е виновен онзи, дето яде баницата, нали така?!", смеят се източниците.