Помните ли я - русокосата фурия на чалгата, която преди десетилетия нарекоха Барбито на фолка?! Да, говорим за певицата Гергана - братовчедка на Стойко Сакалиев, която отдавна, отдавна се оттегли от бранша и до днес не бяхме чували за нея.

Помните ли Гергана?! Ето как от Барбито се превърна в Бабата на чалгата! (СНИМКИ)

Гергана се опита да напомни за себе си с ново парче преди няколко години, но ефектът бе обратен, защото я обвиниха в платиатство от палестинска революционна песен. След това тя явно осъзна, че няма смисъл да продължава и пое по съвсем друг път...

Помните ли Гергана?! Ето как от Барбито се превърна в Бабата на чалгата! (СНИМКИ) - Снимка 2

Нейни фенове обаче коментираха преди дни колко се е променила любимката им, след като попаднали на нейни пресни фотоси. Лицето на Герито било видимо състарено, някак сивкаво на тен и с доста бръчки около очите, плюс поотпусната кожа.

Помните ли Гергана?! Ето как от Барбито се превърна в Бабата на чалгата! (СНИМКИ) - Снимка 3

"Барбито на чалгата май се превърна в Бабата на чалгата, но времето не прощава. Е, при нея даже се е забързало, защото тя е на 38, а прилича повече на 48-годишна. Дали е от твърде интензивния нощен живот навремето, когато браншът им беше на върха си, или от друго, но много 50-годишни жени изглеждат по-свежи. Вижте една Дженифър Анистън или Джей Ло например. Че дори и Венета Райкова", коментират в мрежата.

Гергана още няма деца и не се е омъжвала, ще видим занапред.

Източник: Лупа.бг