Помните ли нидерландката Андреа от Хелс Китчън - мацката, която се появи в миналия сезон на формата, не говореше български, но успя да "обере точките" и погледите на зрителите. При това не толкова с виртуозни кулинарни умения, колкото с визията си.

Андреа е сред най-надарените в бюста участнички в родни формати, не само Хелс Китчън, а изобщо. Тя обаче не се задоволяваше да показва даденостите си под дрешките, а се хвалеше с купища снимки без дрехи и в откровено провокативни, дори засрамващи пози...

Помните ли едрог@рдата Андреа от Хелс Китчън: Сполетя я неочаквана и тежка драма! (виж още + СНИМКИ)

Мнозина от момчетата във формата тогава я гледаха с "течащи лиги", но тя не обърна кой знае какво внимание на почти никого. Андреа влезе и излезе от формата уверена, че има данните да спечели някой истински алфа-мъжкар и не се задоволяваше с обикновени хлапетии...

Помните ли едрог@рдата Андреа от Хелс Китчън: Сполетя я неочаквана и тежка драма! (виж още + СНИМКИ) - Снимка 2

Е, точно в това се оказа и настоящата й драма. Самата тя призна, година след предаването, че още е сама и не е обвързана. И това й тежи, защото не може да срещне мъж, който да я възприема сериозно и да й показва истинско уважение и обич, а не само плътско желание.

"Искам мъж, който да е с огромно сърце, да е честен и да е верен, но такива мъже са все по-рядко явление. Повечето гледат да те свалят, да те имат в леглото и после се изпаряват с 300, защото не искат да имат отговорности. Мъчно ми е от този факт", признава с болка Андреа.