Помните ли Ричард Величков, който зрителите на ВИП Брадър преди години нарекоха Ричи Тъпото и още му седи прякорът?! Прословутият фитнес инструктор и бивш Мистър София, който реши да вади пари като "изтрови" половин народ с фалшиви добавки за уж отслабване...

След скандала с въпросните илачи, които не само не действаха, а бяха и откровено опасни за здравето, той се покри. Умен ход, като се има предвид що народ искаше да го линчува.

Помните ли брадъра Ричи Тъпото, който изтрови хората с добавки за отслабване: Ето коя мацка заби! (СНИМКИ)

От няколко седмици насам обаче Ричард явно е решил, че бурята е отминала и започна пак да се фраска по мрежите. Да, той е доста променен, а мнозина го оприличават на вид като поредния чичак, но ето, че се изфука с гадже.

Знаем, че в Брадъра той имаше отношения с моделката Розмари Тишер, която беше достатъчно наивна, да не кажем глупава, че да му се върже на акъла. Двамата обаче развалиха дослука още там и всеки пое по пътя си.

Днес Ричи Тъпото се показва с непозната мацка, брюнетка, с която демонстрират страсти и горещо се целуват пред обектива. Колко "гореща" всъщност е хавата и дали това не е поредният опит за реклама на Ричито, предстои да видим. Ай, хаирлия да е!

Източник: Crimesbg.com