Помните ли манекенката Ирена Милянкова, която нашумя с две неща - връзката си със скандалния Росен Чолов - Чолата, на когото роди 4 деца и фактът, че през по-голямата част от времето правеше само това - раждаше.

Освен четирите деца от Чолата, Ирена Милянкова за нула бройки роди още две - този път на следващия си мъж - брокера Никола Чолаков, с когото се ожениха в Гърция пред няколко години.

Навремето още медиите на няколко пъти разделяха Ирена и Никола, а после тя изчезна и за доста дълго се покри от обществения живот у нас. Затова и сега не можем да твърдим със сигурност, че Чолаков още е част от живота й, но сме сигурни, че в него има мъж.

Мъж, на когото Милянкова пред дни благодари за подкрепата в... образованието й. 37-годишната Ирена се похвали, че се е дипломирала в Софийския университет и вече е специалист по "Специална педагогика". Решението й за специалност извенада мнозина, защото тази наука се занимава с проблемни и дори умствено недоразвити деца, но явно Милянкова я влече.

"Сигурно иска да помага на хората след всички ужаси, които изживя като млада с Чолата и неговите прост*тутки", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com