Когато нещо се пропука, особено в отношенията, не е от значение колко близки сте били и дали сте кръвни роднини. Явно такава пропаст е зейнала между Васил Василев - Зуека и дъщеря му от първия брак Девина, която показва отчуждението си от него.

Да, навсякъде се вижда, че Зуека е този, който прави крачки към Девина, хвали я, слага й сърчица под всички постове в нета, но не става и не става. Може би затова, защото Зуека и бившата му Нина Димитрова отношенията са приключили с много болка за нея.

Знаем, че комикът заряза жена си, влюбвайки се в по-младата от него Ани Вичева, която го дари със син. Отдавна тримата живеят в Испания, където скоро той ще прави самостоятелна изложба. Девина обаче няма да уважи събитието, въпреки че татко й иска да го направи.

"Имам важно събитие по същото време и става дума за моя филм. Няма да му отида на изложбата, а и не харесвам как рисува. В картините му има наивитет, който аз лично изобщо не харесвам и има в целия свят само един художник, към когото съм благосклонна по отношение на това рисуване. Но това не е баща ми, а Лика Янко", заби го Девина.

В мрежата се вижда също, че ако тя има общи снимки с майка си Нина, то Зуека изобщо не реагира.

Източник: Crimesbg.com