Галена и Галин бяха пример за перфектното семейство и идеалната любов, но за жалост днес приличат много повече на героите от филма "Когато един мъж обича една жена". Тези, които са го гледали, помнят как мъжът, изигран перфектно от Анди Гарсия, даваше всичко от себе си, за да спаси жена си - Мег Райън от пиячката. Но все не му се получаваше, а животът с нея се бе превърнал в истински ад.

Близки до Галин разкриха, че у тях отдавна е същото. Не е ясно кое е отключило драстичната промяна в Галена, но от доста време насам тя сякаш била друг човек. Не стига, че не се храни и не спира с опасните инсулинови инжекции, за да е слаба, но започнала да пие здраво. Тя и преди беше на "ти" с чашката, но все по-често се олюлявала в дома си пияна.

"Синовете й я гледат в това състояние, което е абсурдно, а Галин е вдигнал ръце, защото не може да излезе на глава с нея. В мига, в който й отнеме бутилката или поне се опита да го направи, тя изригва срещу него като разярена пантера, започва да го замеря с чаши и дори вдига ръка срещу него. Няколко пъти вече е скачала да го бие. Не, че той ще я остави да го нарани, разбира се, мъж е, но живее ли се в такава обстановка, това е ад", разказват запознати.

Те не дават гаранция, че този път Галин ще успее да се справи с Галена и че няма да се стигне до развод.

Източник: Crimesbg.com