Хитов поп фолк изпълнител е бил на косъм от смъртта

Сериозни здравословни проблеми мъчат фолкаджията Ерик. Роденият в Карлово през 1981година певец с името Георги Димитров и псевдоним Ерик е претърпял тежка операция. Преди дни той легнал на операционната маса заради сериозни проблеми със сърцето.

Дълги години той страдал от диабет. Захарната болест изпълнителят отключва след смъртта на баща му и катастрофата, която претърпял.

При операция на сърцето му обаче лекарите се сблъскали с още един проблем-отказва един от бъбреците. Но докторите в столичната клиника се справят успешно и Ерик вече е стабилизиран.

„Благодаря на всички, които ми стискаха палци и се молеха за мен. Благодаря на Бог и на лекарите, че ме спасиха и отново ме изправиха на крака.Бог ме излекува за часове“, благодарен е изпълнителят.

В последно време Ерик се е отдал на рисуването и от известно време е преоткрил Бог. Това той  е споделил пред колежката си Глория.

В момента звездата на Диапазон рекърдс се възстановява и в края на юни  е бил изписан от болницата.

Феновете му стискат палци  и се надяват бързо да се върне на музикалната сцена, за да изпее поредния хит.А Ерик им обещава да изпълни очакванията им.