Идилията на Благой Георгиев и новата му съпруга Полина Спасова е напът да се превърне в мелодрама, след като се разбра не само, че той се кани да я остави за месеци, за да влезе в "Сървайвър", но и с кого ще се срещне вътре. Оказа се, че продуцентите са решили яко да нахендрят Джизъса като вкарат вътре и една от бившите му бройки.

Познайте за кого иде реч - за видната провинциална бръмчалка с мераци за мъж от столицата - Венцислава Тафкова. Бившата Мис България е била любовница на Благой още по времето на връзката му със Златка Райкова. Е, всъщност любовница е силно казано, защото според запознати, я е оправил два-три пъти и й е бил шута, но... не се знае дали там тя няма да му се предложи отново.

Полина в ступор: Бивша любовница на Благой Георгиев влиза с него в "Сървайвър"! (скандални подробности + СНИМКИ)

"Тая Венцислава е такава досадна клявка, не се спира да бяга след мъжете и да им се слага. А и на Благойчо знаем колко му са силни ангелите. Той, че няма да хлътне по нея, е ясно, но като нищо ще си начеше крастата. Полина е побесняла и с право", разкриха източниците.

Велинградчанката вече научила за решението на продуцентите и не знаела къде се намира. Опитвала се да разубеди Георгиев и да го накара да се откаже от предаването, но на Благо му трябват спешно пари и не искал да чуе.

Тепърва ще разберем дали ще излезе с печалба от риалитито, или то ще доведе до края на поредния му брак.