Благо Джизъса няма къде да мърда

Шавливият ритнитопковец май си намери майстора. С Полина Спасова бившият национал си взе беля на главата, одумват го негови авери.

Хотелиерската щерка  и пенсионираният футболист се взеха на пищна церемония на 25 юни във Велинград. В спа столицата родителите на брюнетката имат бизнес с хотели.

Наскоро Полина, която е с цели петнадесет лета по-млада от Благо Георгиев, отговори на въпроси на фенове в мрежата. Това стана модерно сред звездите на България и Полина не остана по-назад.

Полина Спасова е втората официална жена на бившия футболист. Преди нея той имаше брак само с татарката Есмер Омерова, която го дари със син.

Благо Джизъса има четири деца, като три са момчета и една дъщеря. Четири жени го дариха с деца. Новата му актуална съпруга заяви в мрежата, че иска да има три момчета от Благо.

„Тя не знае какво си пожелава! Не вижда ли, че Благо прави само деца, но не се грижи за тях! За това я предупредиха и останалите му жени. Или какво си мисли, татко й  е богат, ще ги отгледа“, започнаха да я съжаляват в мрежата.

Ако меракът на Полина се сбъдне, Благо ще стане татко на рекордните седем отрочета. Да му е честито!

Източник: Лупа.бг