Двамата все още са в развод, а тя не пропуска сгоден случай да го захапе. И с право. Благой Георгиев още не се води свободен мъж, едва преди дни научи, че съпругата му иска развод, а вече се показва гордо с друга. И, разбира се, Полина Спасова не пропусна да му натрие носа.

Знаем, че се говореше как новата жена на Джизъса, за която и самата Полина призна, че е наясно, не е певицата Татяна. Да, двамата с Татяна бяха любовници, но това беше преди доста години и на Георгиев вече не му е интересно, няма тръпка. Затова да се твърди, че е пак с Татяна, е нелепо.

Полина се присмя на Благой Георгиев: С нея ли ме смени?! Май рязко си занижи критериите! (СНИМКИ на Джизъса и новата му)

Друга обаче му топли леглото и му мачка чаршафите към днешна дата и това е Мария Обрейкова, също участничка в Сървайвър. Никой не предполагаше такъв развой между двамата, но Благо може да учуди всички, винаги и с всичко.

Полина се присмя на Благой Георгиев: С нея ли ме смени?! Май рязко си занижи критериите! (СНИМКИ на Джизъса и новата му) - Снимка 2

Двамата с Мария дори се показват вече заедно като последно отидоха като двойка на тържеството на Георги Валентинов по случай имения му ден. Фотосите не останаха скрити от никого и естествено, бяха видени от Полина.

"С нея ли ме смени?! Като гледам, май рязко си е занижил критериите... Всъщност изобщо не ме интересува, а и друго не съм очаквала. Горко й и на тази, и на другата, и на по-следващата... Която и да е с Благой, да се радва първите месеци и да си има едно наум", коментирала Полина пред приятели.