Букет от 101 кървавочервени рози е получила в хотела, в който отсяда, когато е в София, Полина Спасова. Тя обаче категорично отхвърля възможността тези цветя да са от Благой Георгиев, в знак, че иска да си я върне обратно.

Както знаем, двамата се развеждат, а решението за това беше изцяло на Спасова. Тя го съобщила на Джизъса с писмо, което изпратила до екипа на Сървайвър в Доминикана, където се намира футболистът в момента.

Полина се изкиска: Благой да ми изпраща рози ли?! Та той годишнината и 8 март не ми честити... (шокиращи признания + СНИМКИ)

Полина се опитала да разбере от кого са цветята, но засега обожателят остава все така мистериозен. "Изобщо не вярвам да са от Благой, къде ти той ще се сети да си направи труд... Знаете ли, че въпросният не ми честити първата годишнина?! Знаете ли, че не ми честити 8 март?! Как би приела една жена това, при това жена, която е семейна отскоро. Така че шансът сега да се е променил, за мен е нулев. По-скоро мисълта ме разсмива", споделя Полина Спасова.

Полина се изкиска: Благой да ми изпраща рози ли?! Та той годишнината и 8 март не ми честити... (шокиращи признания + СНИМКИ) - Снимка 2

Тя отново натъртва, че Благой е мъж, който е един в началото на връзката си, а съвсем друг после. Откакто се оженили пък, цялата му романтика все едно се изляла в канала, не останало и следа.

"Аз съм млада, заслужавам щастие и мъж, който ме обича. Благой отдавна не показва това. Е, нека друга да се занимава с него и да си бие главата в стената, в опит да го промени. Аз няма да го направя", отсича велинградчанката.