Благо Джизъса вече е свободен мъж

Отново! Преди два дни екс голаджията се разведе за втори път,този път с велинградчанката Полина Спасова. И докато се кълнеше, че това е „голямата му любов“, с която „иска да остарее“  и обеща повече да не се жени, нищо от това не изпълни.

Хотелиерската наследница обаче не очаквала до такава степен Благо да се покаже бездушен и егоистичен. Дори обръгналите в разводите съдия  и адвокати се шашнали не само от това, че двамата не направили опит да се помирят, ами по време на делото дори не се погледнали.

„Нямах никакво намерение да си говоря за последно с Благой, не виждах никакъв смисъл.Но ми стана странно, както на съдията, така и на моя адвокат, дори и на неговия, че по време на процеса не ме погледна нито веднъж, така, поне от възпитание.Може би се е уплашил, че ще му искам от парите, смешник?!

Нямам никакви претенции към спечеленото от него от „Сървайвър“. Да си задържи парите!Само че дано с тях да си купи апартамент, че няма къде да живее. Да не ги прахоса по кръчми и жени“, заби последния пирон в „ковчега“ на бившия си богаташката наследница.

Благо Джизъса наистина живее под наем и кара коли под наем, разкриват и  негови авери. Дали обаче ще се вслуша в разумния съвет на втората си бивша съпруга, съмнението остава!

Източник: Лупа.бг