Благо Джизъса май няма да си смени нрава

Колкото и да се кълнеше, че Полина ще си остане последната му любов, бившият ритнитопковец не изневери на слабите си ангели.

Нашареният мачо влезе в Сървайвър“, за да позакърпи поизтънелия си джоб. Според упоритата клюка той доверил с продуцентите мастит хонорар в размер на четиристотин бона.

Полина плаче, та се къса: Благо Джизъса пак залитна по чуждо в „Сървайвър“!(Фото)

След четири деца от три различни жени, както и безброй връзки, бившият национал съвсем го закърши в материален план.

Горещият слух сочи, че с хотелиерската наследница Благо избързал да мине под венчило, за да се уреди материално. Брюнетката има солидно имане, благодарение на родителите си, от което Благо Джизъса се възползва доволно.

Но заради налегналата го скука в семейния живот, въпреки че много скоро се врече във вярност на актуалната си съпруга, а и за да изкара свои пари, той се впусна в приключенското риалити.

Но „вълкът козината си мени…“, а Благо Джизъса-не. По думите на участници в шоуто футболистът отново залитнал и то по предишната си изгора.  И това била фолкаджийката Татяна. Двамата имала краткотраен флирт, след като Благой Георгиев се разведе с първата си съпруга Есмел Омерова и се върна в България. По думите на бившата му Златка Райкова двамата омачкали чаршафите, въпреки че отричат любовна афера.

А бясната Полина не спирала да плаче, когато до ушите й достигнал грозния слух, жалят я дружки.