Полина на Благо Джизъса му сложи рога

Поне така смятат последователите на брюнетката в мрежата. Хотелиерската наследница се пусна по нета разголена, гореща, в обятията на доста атрактивен младеж. Той определено е доста по-млад от съпруга й Благо Джизъса, който в момента лее пот и напряга мишци в приключенското шоу „Сървайвър“.

Снимката бързо обиколи социалните мрежи и мнозина се питат дали този път неговата законна половинка не го е изненадала с изневяра.

„Ами всичко се връща на този свят. Ако някой смята, че ще прави щуротии и мизерии, и ще се измъкне сух от водата, жестоко се лъже. Това е поредното доказателство за това, че трябва да си теглиш последствията заради това, което правиш“, веднага изригнаха срещу Благо Джизъса в нета.

Полина на Благо Джизъса му сложи рога с млад здравеняк?(Фото доказателство)

Публична тайна е, че гелосаният бивш футболист често сменяше жените, дори да му раждаха деца. Бракът му с татарката Есмер Омерова също изтрая колкото мартенския сняг.

Многодетният татко има четири деца от три жени, но Полина все още се дърпа да му роди.

На фотото, което шокира мрежата, Полина е по бельо, гушната доста предизвикателно от младото момче. Под нея тя е написала единствено „топ двойка“.

„Млада си, красива си, какво се занимаваш с този шавливец, Благой. Има толкова жени и деца! Добър избор си направила с това младо момче. На твоите години е и добре изглежда, Благо вече не струва“, бяха само част от коментарите под предизвикателната снимка. Полина обаче остави щекотливата ситуация без коментар.