Правилно са казали руснаците, че ако си глупав, това е за цял живот... Новата съпруга на Благой Георгиев се оказа не само най-безизвестната, но и най-плоската в ума от всичките му бивши жени. А мрежата изригна от простотията, която сътвори, за да си осигури петте минутки слава, докато мъжът й е в Сървайвър.

Както знаем, преди ден Полина публично призна в разговор с последователи, че е бременна и носи петото дете на Джизъса. Моментално медиите гръмнаха и всички започнаха да честитят на бъдещата родилка и популярния многодетен татко.

Е, оказа се, че велинградчанката изобщо не е бременна, а си е измислила новината, за да си направи пиар. Часове по-късно самата тя се отрече от думите си и заяви, че не иска още да има деца, защото била твърде млада и имала намерение да си поживее.

Добре де, джанъм, защо ти трябваше да лъжеш за нещо толкова важно и сериозно, питат я в нета. Още повече, когато има много жени, а и мъже с репродуктивни проблеми, които искат, но не могат да имат наследници.

"Да си правиш шеги с тези неща е долно и противно. Това не ти е кукла от магазина или нещо подобно. Коя адекватна жена ще го направи?! Тая доказа, че и Златка Райкова е с ума на академик, в сравнение с нея. Благой не можа да си намери по-проста женичка", избухнаха потребители в нета.