Поли и Митко от „Един за друг“ сбъднаха мечтата си

Ексцентричните Поли и Митко осъществиха една от мечтите

Двойката, станала известна с поведение и държане, вече са собственици на нов дом. Двамата са си купили къща там, където са родене, н Мездра и веднага се похвалиха в нета.

На фотото къщурката изглежда на три етажа. Постройката намирисва малко на поовехтяла, но пък е мастита и с ремонтни дейности ще се превърне в мечтания дом.

Поля Кръстева моментално постна в социалката, че двамата с Димитър са осъществили една от мечтите си. „Радостни и горди сме, че сбъднахме един от копнежите си. когато имаш до себе си човек, който те подкрепа, нещата се случват“, размечта се в нета съпругата.

Една кола с пари ще им трябват, за да превърнат къщата в мечтаната къща. Досега семейството е дало не малко средства, но трячбват още за нова ограда, обзавеждане и още куп детайли за да добие вида, който искат.

Поли и Митко станаха известни покрай риалити шоуто „Един за друг“. Те финишираха втори след медалистите Симона и Борислав.Не е ясно какви средства се спечелили от участието си в представлението, но определено с тези пари са вложили в част от инвестицията.

На този етап двамата демонстрират любов и близост, а ние им пожелаваме това да остане и за в бъдеще.