След сватбата, Поли Гергушева официално смени фамилията и вече се представя с тази на съпруга си – Мечкуева.

 

Водещата на bTV сключи брак с благоверния си Борис след 6-годишна връзка. 3-годишният син на двойката носи името на баща си.

 

Чаровната блондинка вдигна две сватби – църковна в Лозенския манастир „Свети апостоли Петър и Павел“ и граждански ритуал на открито в град Елин Пелин. Освен на две сватби, младоженците заложиха и на две двойки кумове – семейство за църковния брак и най-добрите им приятели за изнесения ритуал. Малчуганът носеше пръстените на родителите си до олтара, а бащата на Поли я предаде в ръцете на съпруга й.

 

Поли не крие, че е изключително благодарна на колегите й, които я подкрепили в този момент и допълва, че откакто е майка се опитва да съчетава професионалния и личния си живот, което не е никак лесно.

 

На старта на кариерата й като новинарка, Поли се сблъскала с типичните предразсъдъци, предвид миналото й на модел. Тъй като голяма част от хората не разбират тази професия, я смятат за нещо изключително несериозно. Поли обаче се надява с работата си да е доказала обратното и да се е утвърдила като журналист.

И макар да се слави като една от най-красивите водещи в bTV, тя далеч не е суетна.

 

Поли Гергушева вдигна 2 сватби (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Поли Гергушева вдигна 2 сватби (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Двамата с Борис се сгодиха още преди раждането на сина им, но едва сега стигнаха до сватба, след като пандемията осуети плановете им. Любовната им история претърпяла експресно развитие. Освен това бързо стигнали до извода, че искат дете. Може би и затова малкият Борис е изключително спокоен малчуган и не им създава никакви проблеми.

 

Поли Гергушева вдигна 2 сватби (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Поли Гергушева вдигна 2 сватби (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

Красавицата е споделяла неведнъж, че това, на което държи да научи наследника си, е най-вече да бъде добър човек. Признава, че не е от амбициозните родители и вярва, че малчуганът сам ще открие своя път в бъдеще.

Източник: Уикенд