Поли Генова не изглежда като традиционалистка, но се оказва точно такава. Зад щурия й облик на сцената стои една жена, която обича семейството и домашния уют.

Певицата много държала на традициите и жадувала нейното семейство да бъде изцяло завършено, а в момента единственото, което му липсвало според нея, е един брак.

Генова има две деца – Даниел и Леа-Катрин, от холандеца с филипински корени Джоузеф Шардън. Любовта им е вече на 7 години, но той така и не се сеща да организира сватба.

От 2020 г. двамата са сгодени, но Поли признава, че на практика го е изнудила да й предложи брак. Тогава тя публикувала снимка с надпис „Младоженци” и завалели честитки от цял свят. Макар че се оказало, че кадарът е от видеоклип, Джоузеф се почувствал неудобно и малко след това наистина предложил брак на любимата си.

Към днешна дата обаче сватба още няма. Макар че двойката има две деца и е сгодена, когато певицата повдигнела въпроса за женитка, той все го отклонявал, сякаш не искал да се жени.

„След 2 деца и годеж какво още да направя, че да се видя като булка?!”, вайкала се Поли Генова.

Все пак не може да се каже, че Шардън не обича звездата от „Евровизия”, тъй като той се премести да живее в България заради нея. Помогна му и това, че фирмата, за която работи, отвори офис у нас. Холандецът се занимава с продажба на осветителни и озвучителни тела.

Именно така се запознава с Поли Генова. През 2016 г. неговата фирма е доставчик на апаратура на „Евровизия”, където нашата певица направи фурор и завърши на четвърто място с „If love was a crime”.

Източник: Crimesbg.com