Помните ли Светлозара Димитрова или по-скоро трябва да кажем Зара от Биг Брадър, защото само така е известна. Мацката, която тогава наистина си беше яка мацка, проби от стартовия сезон на риалитито и си извоюва истинска слава.

Зара беше и една от жените, за които покойният бохем Христо Сираков твърдеше, че е обичал най-силно в живота си. Двамата имаха доста дълга връзка скоро след финала на формата, а после се разделиха, но останаха верни приятели.

Пола си ли смени: Бъркат Зара от Биг Брадър с мъж! (Шокираща промяна - СНИМКИ)

Зара отдавна живее зад граница и се е отдала на фитнеса, който за нея е живот. Странно защо обаче тя търпи все по-потресаваща трансформация и към днешна дата мнозина я бъркат с... мъж. Да, с мъж, защото Зара е адски загрубяла, при това не само в тялото, а основно в лицето.

Пола си ли смени: Бъркат Зара от Биг Брадър с мъж! (Шокираща промяна - СНИМКИ) - Снимка 2

"Не можем да я познаем. Да, вярно е, че никога не е имала кукленска хубост, но беше къде-къде по-нежна и чаровна. Сега все едно някакво момче ме гледа от снимките й. Едва ли фитнесът е причината за това, освен ако не взима типично "мъжки" субстанции. Пък кой знае, може да е решила да минава от другия бряг", занасят се в нета.

Припомняме, че Зара беше омъжена за австралиец, но отдавна се разведоха. По настоящем тя живее в Дубай.